nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Les obres, un maldecap per a molts

El PP ha presentat un escrit a l'Ajuntament denunciant la mala planificació dels treballs al passeig de Calvià

El grup municipal del PP ha presentat un escrit de protesta a l'Ajuntament per «la mala planificació de les obres del passeig de Calvià, incloses en el pla Mirall».

Els populars volen saber quin és l'estat de les diferents fases d'aquest ambiciós projecte que pretén crear un vial per a vianants i cicloturistes a la carretera que uneix Palma amb el Port d'Andratx. El PP es mostra especialment crític amb el tram comprès entre Cas Català Nou i Illetes, inaugurat fa ara sis mesos.

Poca cura  

Segons ha denunciat el regidor Manuel Fernández Cañaveral, al tram no hi ha ni rajoles ni jardineres entre la vorera de la carretera i la voravia, la qual cosa representa un perill per a tots els que hi passen. Però va més enllà i a la llista de deficiències afegeix l'abandonament dels parterres i la manca d'enllumenat.

Pel que fa a la resta de fases, el problema més greu que pateixen està relacionat amb el trànsit, diu el PP. I en concret s'apunta que en el semàfor situat en la C-719, desviació cap a Illetes, no es pot girar cap a l'esquerra per entrar en aquest nucli de població. Els canvis circulatoris s'han produït d'un dia per l'altre i sense que el veïns fossin informats pels responsables municipals, «amb la qual cosa no s'ha aconseguit res més que provocar tensió, indignació i caos circulatori».

Davant tots aquests fets, el grup municipal del PP denuncia «que la improvisació i el desordre» presideixen cada un dels projectes que ara són en fase d'execució, i que «el menyspreu cap el ciutadà és absolut i això incideix en la mala imatge del terme». Per això demana explicacions a l'equip de govern que presideix Margarita Nájera.

Un projecte de pes  

El passeig de Calvià, que ocuparà el tram comprès entre Cas Català i la rotonda de Costa d'en Blanes, és un projecte de pes amb un objectiu molt clar: convertir la carretera en un passeig que enllaci els diversos nuclis urbans. Ara per ara, emperò, els afectats per les obres comencen a estar farts de la pols, el renou i les màquines, i somien que el projecte estigui enllestit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.