nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

Un estranger mor al Port de Sóller atropellat per un turisme

El tramvia va haver de quedar aturat uns instants arran de l'accident

Un home d'entre seixanta i setanta anys que anava indocumentat morí ahir migdia en el Port de Sóller després de ser atropellat per un turisme.

L'accident es registrà poc abans de la una del migdia. Segons explicaren els testimonis dels fets, la víctima corria per damunt de la vorera del carrer i en direcció al Port de Sóller. En arribar al quilòmetre 3, l'home va baixar a la calçada i en aquell moment l'atropellà un Volvo menat per un home identificat com M.B.C. i resident a Sóller.

El vianant quedà estès en el terra i sobre els rails del tramvia. En poc temps arribà un facultatiu del Pac de Sóller i constatà que l'home havia mort. A la vegada es va retenir la marxa del tramvia per evitar que es topàs amb el cadàver.

La Policia Local de Sóller acudí al lloc i en confeccionà un informe, igualment que la Guàrdia Civil. També es realitzaren gestions per identificar la víctima, ja que tan sols duia uns marcs alemanys i una clau antiga d'una casa que suposadament havia d'estar situada a Sóller. El jutge de pau ordenà l'aixecament del cadàver i la pràctica de l'autòpsia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.