nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El CIM executa obres per eliminar 12 punts negres de la xarxa viària

El Consell adjudicà les tasques amb un pressupost global de 300 milions de pessetes

Les obres per eradicar 12 punts negres o conflictius de la xarxa de carreteres de Mallorca ja són en fase d'execució. El Consell de Mallorca adjudicà 10 d'aquests projectes el dia 28 de setembre i dos el 13 de juny. El primer bloc suposa una inversió total de 276.860.000 pessetes, mentre que el de la resta és de quasi 40 milions i són ampliacions de tasques iniciades el 1997.

La feina més costosa, amb més de 56 milions de pessetes, correspon a la millora del traçat en la carretera de Palma a Puigpunyent, en el tram que abraça des del punt quilomètric 8.650 al 9.100. L'obra contempla convertir aquest segment en una línia recta que només superarà el torrent de la Riera en una ocasió gràcies a un pont, mentre que fins ara es feia en dues ocasions per una carretera amb diversos revolts.

L'indret era especialment conflictiu ja no només pels canvis de direcció sinó també pels canvis de rasant, amb la sensació d'inseguretat que afegia el curs d'aigua.

El segon projecte en importància d'inversió és el de millora del traçat del camí d'Inca a Mancor, entre els punts quilomètrics 2.030 i el 2.730. El punt és situat dins el terme de Selva i suposa una ampliació general de la via i la millora del paviment. Així mateix es condicionen els creuers de sortida cap a Biniamar i Selva amb la corresponent senyalització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.