algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Els mestres de Costa i Llobera tiren la tovallola en la lluita pel centre

L'APA se sent enganyada davant la politització de la reivindicació

La directiva del col·legi públic Costa i Llobera ha decidit tirar la tovallola perquè entenen que la reivindicació de la nova escola s'ha polititzat en excés. Serà l'APA del centre la que a partir d'ara haurà de mobilitzar-se si vol aconseguir la nova escola», afirmà ahir la directora, Imma Bailac.

El professorat no continuarà reivindicant la construcció de l'escola perquè entén que les justificacions que es donen des de la Conselleria d'Educació per desestimar el projecte han passat de ser tècniques a polítiques.

En aquest sentit també es manifestaven ahir els pares. «Si no és problema econòmic, com és possible que encara no s'hagi fet cap esborrany del conveni entre Conselleria i Ajuntament? El polítics no s'han assegut amb ganes per trobar una solució», explicaven després d'haver-se entrevistat amb el batle de Pollença, Miquel Oliver, i conèixer la situació real de les negociacions.

A la reunió, el batle explicà que «l'excusa són els metres que teòricament sobren del projecte inicial (60 metres quadrats útils i 81 metres quadrats de circulació), quan realment sabem que el problema no és tant qui ha de pagar aquesta diferència, com que no hi ha pressupost», segons la vicepresidenta de l'APA, Magdalena Vilanova.

Ara, des de l'APA se senten «enganyats» perquè esperaven que la visita del president del Govern a Pollença servís per desbloquejar aquesta situació. Però, també entenen la qüestió política del rerefons, encara que no la comparteixin.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.