cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
16°

Demanen deu anys per un a individu que propicià la detenció d'«el Pablo»

La Guàrdia Civil aconseguí inculpar el conegut narcotraficant gràcies a l'arrest d'aquest home en el 97

Un individu de 30 anys que respon a la identitat de G.O.P. va ser jutjat ahir a la Sala Segona de l'Audiència de Palma per un suposat delicte de narcotràfic. El Ministeri Fiscal sol·licita una condemna de deu anys de presó per a l'imputat, el qual fou un dels que propicià la futura detenció de Pablo Campos Maya, el Pablo.

L'arrest de G.O.P. el 28 d'abril del 97 va ser l'inici d'una posterior investigació per part de la Guàrdia Civil que conduí a «el Cololo», mà dreta de Pablo Campos. Amb la captura d'aquest individu el cercle entorn del conegut narcotraficant es va fer més petit fins que fou arrestat en el mes d'octubre quan arribà a l'aeroport de Palma. En l'actualitat el Pablo es troba en parador desconegut després que s'hagués fugat d'una presó valenciana.

L'acusat donà a entendre ahir en la vista que la droga la va trobar per casualitat i que la tenia guardada en el seu domicili. També indicà a qüestions plantejades per la defensa que en aquella època era consumidor de cocaïna i haixix, per la qual cosa la droga que es trobava en el seu domicili era «per a consum propi».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.