nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Nou ciutadans són jutjats per la seva relació amb el tràfic d'èxtasi

Segons l'acusació, tenien contactes a Palma, Manacor i Madrid

Nou persones varen ser jutjades ahir a l'Audiència de Palma per la seva suposada relació amb el tràfic d'èxtasi durant els mesos de setembre i octubre del 96. Segons les investigacions duites a terme aleshores per agents del Cos Nacional de Policia, se sospita que haurien pogut traficar amb més de cinc-cents comprimits de l'anomenada «droga de l'amor». El Ministeri Fiscal sol·licita una pena de quatre anys de presó per a cada un dels acusats.

Els fets es produïren a finals de l'estiu del 96 a Palma, Manacor i Madrid. Segons l'escrit de l'acusació, una dona identificada com Carolina L.L. es dedicava a la venda d'èxtasi amb la suposada col·laboració de Mónica S.T. en la recepció i transmissió de missatges telefònics.

Carolina L.L. comptava amb «venedors» que s'encarregaven de distribuir els èxtasi, segons l'acusació. Aquests eren Raul A.R. i Maria Àngeles P.R., els quals compartien domicili amb la presumpta traficant.

L'acusació creu que els èxtasi que distribuïa Carolina L.L. provenien de diferents subministradors, entre els que es troben Víctor Ricardo G.C., José Antonio B.R., i Miquel Àngel B.S., el qual regentava un local a la plaça Gomila en aquella època. Segons sembla, els tres acusats entregaven la substància estupefaent a Carolina amb una prèvia cita telefònica. L'acusació ha determinat que la dona va arribar a estar amenaçada arran dels deutes que patí a causa de les massives peticions de comprimits que efectuà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.