nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Un centenar de Nicolau es retroben amb les seves arrels al puig de Monti-sion

El llinatge prové de la possessió de Son Calderó de Felanitx del segle XVI

Els descendents del llinatge Nicolau, procedent de la possessió de son Calderó de Felanitx, és reuniren ahir per retrobar les seves arrels. En total, foren 110 persones amb el llinatge Nicolau que acudiren al puig de Monti-sion de Porreres com a descendents de la família de Son Calderó, cap allà al segle XVI.

Porreres, Felanitx, Palma i Campos són els municipis on estan instal·lats la majoria dels Nicolau de Son Calderó. Però també hi ha familiars repartits per tots els indrets de Mallorca.

L'acte començà amb una missa a la mateixa església del monestir de Monti-sion de Porreres en record dels familiars dessapareguts. L'acte religiós fou oficiat pel rector de Son Rapinya, també de la família Nicolau. Després de la missa fou el moment dels encontres amb gent que feia molts d'anys que no es veia i fins i tot molts que no es coneixien, malgrat venir de la mateixa branca familiar.

Un moment especial va ser el recordatori del fill il·lustre de Palma Sebastià Nicolau (1577-1662), un dels primers descendents de son Calderó que va ser prior de la Cartoixa de Valldemossa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.