algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Iniciades les obres per a una àrea recreativa a Consolació

La Conselleria de Medi Ambient, mitjançant l'Institut Balear de la Natura (Ibanat), ha iniciat aquesta setmana les obres per construir una àrea recreativa al Puig de Consolació de Sant Joan.

El projecte consisteix a instal·lar una vintena de taules amb els corresponents bancs i fogons amb un pressupost de 12 milions de pessetes, que costejarà íntegrament la Conselleria de Medi Ambient.

Segons ha explicat el portaveu de l'equip de govern i delegat de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan, Joan Magro (PP), «fins ara aquesta esplanada s'ha utilitzat per celebrar les populars berenes però no estava en condicions i corríem un perill quan s'hi feien foganyes per preparar menjars, ja que es podia prendre foc el bosc».

Així mateix, la zona on estan situats els jocs infantils serà adequada per als més petits. D'aquesta manera es tancarà la zona per evitar que els al·lots fugin.

El termini d'execució s'ha fixat en dos mesos. Això suposarà que per la pròxima celebració del dia de la Pancaritat, festa de després de la Setmana Santa, el lloc ja estigui condicionat i la gent de Sant Joan pugui gaudir d'un espai per realitzar activitats i reunions.

Magro considera que «aquesta iniciativa revitalitzarà aquest espai, ja que fins ara es trobava un poc abandonat i això ha fet que es deterioràs. Amb la reforma es guanyarà un lloc molt important».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.