algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Breus

• Sanitat

Projecte «Ejercita» Ahir es va posar en marxa el projecte «Ejercita», que pretén conscienciar la població de la importància de l'esport en la prevenció de la hipertensió arterial i en altres malalties cardiovasculars. Es tracta d'una innovadora campanya consistent a convidar més de 1.500 metges de 32 ciutats d'Espanya (Palma inclosa) a participar en diferents proves físiques en grup, de caràcter no competitiu, i a mesurar la capacitat cardiovascular d'abans i després de l'esforç. J.M.M.

• Laboral

Permisos treball La recaptació per l'expedició de permisos de treball a estrangers va baixar l'any passat en relació al 1997 a tot l'Estat espanyol. Mentre que el 1997 es varen comptabilitzar 946'5 milions de pessetes, el 1996 varen ser 1.385'3, segons es desprèn de les dades que maneja el Govern central. A les Illes Balears es varen recaptar per a aquest concepte 34'8 milions de pessetes. EFE.

• Universitat

Demanda social Els 48 consells socials de les universitats espanyoles crearan un observatori de la demanda social en el qual concretaran quines són les necessitats de la societat que la universitat no pot descurar. Les universitats de les Balears, Sevilla, Salamanca, Navarra i València s'ocuparan de desenvolupar el funcionament d'aquest organisme, en el qual hi participaran les més de 60 universitats públiques i privades del país. EFE.

• Medi ambient

II Diada Durant tot el dia d'ahir va tenir a Palmanyola la II Diada del Medi ambient organitzada pels Grups d'Esplai de Mallorca (GDEM). La jornada, que va tenir com a motiu principal «Les 3 erres», és a dir, Reduir, Reciclar i Reutilitzar, va consistir en diverses activitats de reciclatge, recollida de medicaments i diferents tallers i comptaren amb la participació d'uns 400 nins i nines. A l'acte col·laboraren entitats com ara el GOB, CIM, S'Altra Senalla, Deixalles, Apotecaris Solidaris i Govern balear. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.