algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
13°

UMP condiciona el suport al PSOE a la compra del solar per fer-hi un pàrquing

L'Ajuntament modificà l'enunciat de la proposta d'adquisició

Unió Mollera Pollència (UMP) posa com a condició sine qua non, per continuar donant suport a la política socialista, que l'Ajuntament adquireixi en propietat el solar del Port de Pollença que volen destinar a aparcaments, segons afirmà el regidor d'UMP, Damià Jaume.

Aquest condicionant, que imposa la formació independent del Port, costarà al poble de Pollença 210 milions de pessetes, sempre que la Corporació es decanti per la compra del solar proposat per UMP. Ara per ara, el PSOE ha tornat a reactivar la compra del solar, canviant l'enunciat de l'acord-proposta d'adquisició del solar en el Port, en un moment en què les negociacions destinades a comprar el solar havien entrat en un punt mort.

En el ple de dilluns a vespre es va puntualitzar encara més sobre l'enunciat del solar que es vol adquirir. En lloc de comprar terreny que podrà «ser apte per a aparcament», s'acorda «adquirir patrimoni en sòl». No obstant això, el canvi d'enunciat no aporta res de nou, com evidencià la secretària municipal després de respondre els dubtes que en aquest sentit plantejà el PSM. El fet és que el primer acord sobre el solar s'adoptà en el mateix ple en què s'acordà la privatització de l'aigua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.