nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La Universitat Oberta de Catalunya farà exàmens a les aules de la UIB

Els estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) que resideixin a les Balears es podran examinar a les Illes a partir de la convocatòria de juny del 98, gràcies a un conveni marc de col·laboració entre la UIB i la institució catalana que ahir varen signar els dos rectors. Fins ara, els estudiants s'havien de desplaçar fins al Principat per fer les proves.

Els estudiants illencs de la UOC feien fins ara els exàmens presencials com la resta dels alumnes i a diferents ciutats del Principat. Ara, amb aquest acord, als estudiants illencs no els caldrà traslladar-se ja que la UIB facilitarà aules a Mallorca, Menorca i Eivissa, i la UOC s'encarregarà de l'organització i atenció dels exàmens.

L'acord també permet que els estudiants d'ambdues universitats cursin crèdits de lliure elecció en les dues universitats, i que aquests siguin reconeguts a les dues institucions. A més, s'estudiarà la possibilitat de desenvolupar conjuntament estudis de postgrau no presencials en l'àmbit del turisme, medi ambient i patrimoni, i altres cursos de formació permanent.

També s'estableixen vies de col·laboració en recerca i innovació educativa i en l'ús de les noves tecnologies en l'àmbit educatiu, en l'elaboració de nous materials docents i per incrementar el professorat de la UIB per a tasques de consultors i tutors de la UOC.

També s'intercanviarà informació i coneixement sobre els respectius Campus Virtual i Extens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.