algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El batle ordena retirar els contenidors de fems pel mal ús que en fan els veïns

De llavors, la brutor i el desordre envaeix els carrers i les places del municipi

El batle d'Algaida, Jaume Jaume, va ordenar, fa unes setmanes, retirar els contenidors de fems del carrer per què «es trobaven plens cada dia sense respectar la convivència amb els veïns que tenen a veïnat els contenidors de fems. Per raons de salubritat i higiene, s'han retirat els contenidors dels nuclis urbans del municipi», s'expressa en un ban publicat pel batle Jaume Jaume (PSOE).

El ban també recorda que «una vegada més està completament prohibit deixar els fems a la via pública fora de les hores assenyalades per a la seva recollida».

Aquesta mesura es va discutir dins la passada sessió plenària i el portaveu del Partit Popular, Gabriel Salas, va advertir que aquesta forma d'actuar era inadequada «perquè la gent està acostumada a treure el fems perquè no els vol dins ca seva».

Salas ha denunciat a aquest diari que «quasi cada dia es troba brutor al carrer, perquè a més de retirar els contenidors s'han canviat els dies i l'horari de la recollida de fems i ara ens trobam que la gent va molt despistada».

L'estiu passat el grup PSM d'Algaida també va denunciar la brutor i mala olor que feien els contenidors i va plantejar que s'aconsellàs a la població que la gent en fes bon ús. L'equip de govern ha considerat que per evitar aquesta situació, el millor era retirar els contenidors, ja que els veïns que els tenien davant ca seva també se'n queixaven.

Abocador incontrolat

A un quilòmetre d'Algaida, anant cap a la carretera de Sencelles, es troba una zona on s'ha produït un abocador incontrolat. Bosses i brutor es troben al llarg de la carretera a cada banda del vial passant per les possessions de Son Maig, Son Barceló i Son Cotà. «És un desastre», exclama el portaveu del grup popular, Gabriel Salas. El regidor conservador també ha criticat que s'hagi eliminat el punt de recollida d'escombraries com ferros i electrodomèstics. «I ara, com que la gent no sap on dur-ho, es troben geleres, rentadores automàtiques o televisors als caps de cantó del poble i això està donant una mala imatge», expressa Salas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.