muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

L'oposició estudia la possibilitat de censurar el govern de la batlessa

Sureda, aconsellada per Verger, intenta reincorporar Puche al pacte

Els quatre grups de l'oposició a l'Ajuntament de Manacor es reuniran, durant el proper llarg cap de setmana, per tal de debatre la possible presentació d'una moció de censura contra la batlessa, Catalina Sureda (PP). PSOE, AIPC, CM i PSM entenen que l'Ajuntament de Manacor ha entrat dins una delicada situació perquè l'equip de govern del PP està en minoria.

El president regional del partit conservador, Joan Verger, manifestà ahir que «veim la situació de Manacor amb preocupació perquè governar en minoria és una cosa i una altra és fer-ho amb majoria. Nosaltres estam a favor de tornar reconduir el pacte de Govern així com estava abans i així ho hem fet saber a la batlessa. S'ha d'intentar acabar la legislatura el millor possible».

Sureda, fent cas al president regional del PP, tenia previst reunir ahir vespre el comitè local del partit conservador i anunciar la reincorporació de l'únic regidor de CM, Eduard Puche, a l'equip de govern.

Per tant, Puche podria estar negociant a dues bandes, fent cas als grups de l'oposició per aconseguir un major benefici polític.
Per part dels grups de l'oposició tal i com comentava Sebastià Riera, portaveu del PSOE, es creu que «després de l'espectacle del ple de dilluns passat és hora que prenguem mesures de força. Nosaltres plantejarem una reunió amb els altres grups per veure el que feim i si plantejam la moció de censura o no».

Maria Antònia Vadell, portaveu del PSM, explicà al respecte que «jo no vull esser batlessa a qualsevol preu. Però estam disposats a reunir-nos amb els altres grups i parlar de la situació. Si la batlessa no té forces per reconduir la Sala ha de dimitir».

Eduard Puche (CM) afirmà que «nosaltres no descartam res». I AIPC està a l'espera de possibles esdeveniments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.