algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
22°

Foment dóna llum verd a l'esperada reforma de la rotonda del Monument

És un dels llocs de Sóller on hi ha més accidents

La Conselleria de Foment del Govern balear ha donat llum verd a una de les reformes més esperades pels ciutadans de la vall de Sóller, la de la rotonda del monument als Herois de l'11 de Maig.

Sens dubte, es tracta d'un dels punts negres pel trànsit a Sóller, on de forma continuada es produeixen accidents de major o menor consideració, a més d'haver-se cobrat algunes víctimes mortals.

Així, s'ha format un equip d'experts per tal de redactar un estudi previ per tal de determinar les necessitats de la rotonda. Aquest equip estarà format pel director general de Conservació de Carreteres, Pere Rives, i per l'enginyer solleric Bartomeu Darder.

Segons ha informat el propi Darder a Diari de Balears, el projecte consistiria en la creació d'una illeta que fes d'intersecció amb la carretera del puig Major i el carrer de la poetessa Francesca Alcover.

També es pretén que s'instal·lin semàfors en els creuers del tramvia, els quals donarien una major seguretat al trànsit i evitarien possibles topades com les que ja ha patit en diverses ocasions. També es dotaria de llum tota la zona.

Val a dir que fa anys que s'està parlant de la necessitat de la reforma, que sols la manca de pressupost ha impedit dur a terme fins ara.
Fa un parell de mesos que l'Ajuntament va presentar una proposta que sols incloïa l'illeta, per la qual cosa, i segons paraules de Darder, la Conselleria ha considerat oportú anar més enllà i aprofitar per arreglar tota aquesta zona.

Evidentment això suposarà un major pressupost, per la qual cosa l'obra s'inclourà dins els pressuposts per a l'any que ve, que és quan es vol executar, un cop es redacti el projecte definitiu d'aquí a final d'any.

Serà una millora que els sollerics rebran amb satisfacció ja que es reclamava des de fa temps.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.