algo de nubes
  • Màx: 17.89°
  • Mín: 13.93°
17°

Projectes per valor de 100 milions, aturats per manca d'acord polític

Equip de govern i oposició s'acusen mútuament de falta de tarannà dialogant

L'Ajuntament té paralitzades inversions per valor de quasi cent milions de pessetes per culpa de la nul·la entesa existent entre l'equip de govern (PP) en minoria, i els grups de l'oposició (PSOE, PSM, IU).

Així es va posar de manifest després del darrer ple en el qual el PP va presentar a aprovació el finançament de fins a tretze projectes diferents que ja es trobaven inclosos al projecte de pressuposts municipals que va ser rebutjat a final d'estiu.

Els grups opositors es referiren a aquest fet i varen retreure al batle, Pere Rotger, que en lloc de «vendre la moto sencera la vens ara per peces». A més, l'acusaren de manca de voluntat per dialogar i arribar a un acord. El PSM raonà en cada un dels punts el motiu del seu desacord.

Actitud ben diferent adoptaren els socialistes que ja des d'un principi i per sistema indicaren que s'oposarien a tots els projectes «per simple coherència política». Amb tot, el regidor Jaume Armengol reconegué que per al correcte funcionament del municipi s'haurien d'haver aprovat aquestes inversions.

Per la seva banda, el batle Rotger va recordar als altres partits que no havien ofert cap alternativa i s'havien negat a negociar.
Així idò, després del ple, projectes com l'acabament de les voravies de l'avinguda d'Alcúdia, la dotació de serveis del carrer Escorca, la compra de mobiliari per al nou quarter de la Policia o la desratizació de les dependències municipals queden enlaire. El mateix passà amb la compra de materials per continuar la feina a l'escola-taller del quarter General Luque.

La creació de la Fundació del Teatre Principal queda enlaire. Mentre l'Ajuntament no hi posi la seva part no es podrà fer efectiva la compra de l'edifici.

Fins i tot l'oposició no donà suport a aprovar 12 milions corresponents a la urbanització del polígon industrial, que provenien de l'anterior legislatura en la qual governaven els ara regidors de l'oposició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.