algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.57°
16°

Breus

• Palma

Robatori fallit La Polica Nacional va detenir el passat dia 24 devers les dotze i mitja de la nit una senyora per robatori en l'interior d'una casa en la carretera de l'Arenal. La policia va rebre una cridada alertant que algú es trobava dins d'un domicili robant. La dona detinguda, Antonia S.M, aprofitava que la família propietària estava mirant la televisió per robar tot tipus d'objectes de la casa. La dona va ser arrestada en ple delicte i la van escorcollar. Antònia s'emportava una bossa amb 10.000 pessetes, un cendrer, una calculadora, discs compactes i diversos objectes robats valorats en 140.000 pessetes. La detinguda, de 34 anys, ha estat arrestada en tretze ocasions. DdB.

Forçament de cabines Un individu va ser detingut per agents de la Polica Nacional de Palma el passat dia 23 per haver forçat diverses cabines telefòniques en la zona de Villa Garcia d'Arosa, a l'Arenal. La detenció es va produir sobre les 17.00 de l'horabaixa quan una patrulla de la policia es va traslladar a la zona després de rebre una telefonada d'algú que assegurà veure un home forçant les caixes telefòniques de la cabina. Els agents van atrapar el presumpte delinqüent amb un estri de ferro intentant obrir la caixa, una ullera de llarga vista, una bicicleta i diverses monedes damunt el repeu. El detingut, de nom Javier L.I, fou dut a comissaria i es negà a fer cap tipus de declaracions. Javier, de 28 anys, compta amb set detencions anteriors. DdB.

Positiu encontre sobre drogues Representants de les delegacions policíaques d'Espanya i Regne Unit, que ahir es varen reunir a l'hotel Uto Palace de Cala Major amb motiu de la I Trobada Bilateral de Drogues de Síntesi, varen qualificar de «molt satisfactòria» l'encontre. La reunió, que s'inicià devers les 9 del matí fins a les 7 de l'horabaixa, es va realitzar per estudiar la implantació «amb caràcter immediat i de manera simultània» de controls fronterers en ambdós països per lluitar contra el tràfic d'aquestes substàncies. Així ho anuncià un dels responsables d'aquesta reunió del Pla Nacional sobre Drogues. DdB.

Exhibicionisme a menors El dia 24 la policia va detenir un home de 38 anys per haver-se exhibit davant d'una nina menor d'edat, segons denuncià una dona el 10 de setembre, mare de la víctima. El detingut, Tomàs N.J és el pare d'una amiga de la filla de la dona que l'ha acusat d'exhibicionista. Tomàs, que compta amb una detenció anterior, es va negar a fer declaracions. DdB.

Escàndol al parc Agents de la Policia Local varen detenir ahir quatre joves per haver arrancat i escampar una cinquantena de llambordes d'un parc de jocs d'arena de Palma. Els quatre vàndals varen fugir corrent en direcció al carrer Joan Dameto on, dos d'ells, Maria José i R.A i Enric J.J, foren inteceptats per la policia i traslladats a comissaria. Els detinguts reconegueren l'autoria dels fets. També confessaren haver llançat senyals portàtils de prohibit estacionar enmig de la plaça Barcelona amb motiu de la celebració del partit de futbol entre el Reial Mallorca i Oviedo. DdB.

• Manacor

El PSM demana protecció per a les dones El Partit Nacionalista s'adreçà ahir al jutjat per interessar-se per Lourdes Soler, qui abans-d'ahir, va patir per segon cop un atemptat contra el seu cotxe i rebé amenaces del seu marit. El PSM sol·licità a la Justícia que es prenguin mesures cautelars, incrementant tant el zel judicial com el policíac perquè d'ara endavant no es repeteixin fets d'aquesta mena. Els nacionalistes lamentaren i denunciaren que a hores d'ara encara hi hagi sectors de la judicatura que no demostren l'interès necessari en els casos d'agressions contra les dones i que no actuen amb diligència, amb la qual cosa permeten que aquests tiups de situacions siguin freqüents en la nostra societat. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.