algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Ja es coneixen els membres de prestigi del jurat de les Estacions

Cort va fer públic, ahir, el nom dels membres del jurat del Parc de ses Estacions que s'incorporen com a convidats de prestigi. Són l'arquitecte Rafael de Hoz Arderius, acadèmic de nombre de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, de l'Acadèmia Francesa d'Arquitectura i de l'Acadèmia Internacional d'Arquitectura que compta amb un important currículum i també amb una àmplia experiència al capdavant de concursos en àmbit internacional; el també arquitecte Ignacio Vicens i Hualde, catedràtic de la Universitat Politècnica de Madrid; i el doctor enginyer i funcionari del Ministeri d'Agricultura en categoria de cap de secció durant 27 anys, José Antonio del Cañizo Pelate, a més d'acadèmic de Belles Arts.

Aquests membres d'honor completen el jurat que va ser designat per la junta rectora del consorci Parc de ses Estacions. Així mateix, cal recordar que el jurat definitiu també engloba tècnics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, com ara els arquitectes Jaime Vidal Juan i Alejo Reynés. A més d'altres tècnics de l'Ajuntament de Palma: l'enginyer agrònom Salvador Beltran i el cap de serveis jurídics José Luis Alemany; el cap dels Serveis Econòmics, Pedro Costa; l'arquitecte i gerent d'Urbanisme, Fernando González; l'arquitecte i cap del pla de l'àrea municipal, Gabriel Vidal Arcas; i l'enginyer de Trànsit Jesús Moreno.

Cal dir que el jurat al complet, encara que Cort no havia donat a conèixer els noms públicament, ja ha començat a deliberar a la mateixa seu de l'Ajuntament. De fet, ja tenen clar que podran donar el nom del guanyador aquest proper mes d'octubre. Si més no, el que encara no especifiquen és si serà a principi o a final de mes.

De fet, la setmana passada tots els integrants del jurat, amb els membres de prestigi inclòs, varen estudiar detalladament cada un dels projectes que es varen presentar en el concurs.

Burlar  

Res millor per esquivar la premsa que dir que no hi ha res de res en marxa. De fet, això és el que va fer la setmana passada Cort perquè ningú no pogués conèixer l'evolució de les deliberacions que fa el jurat del Parc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.