algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Detingut un holandès a Eivissa per una partida d'èxtasi

El Grup Antidroga de la Policia Nacional va detenir ahir un ciutadà holandès, Marcel H., per la seva relació amb la partida de 14.000 dosis d'èxtasi que foren confiscades a principi de setembre per les forces policíaques d'EDOA (la unitat de crim i drogues de la Guàrdia Civil).

Segons informà ahir la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat a les Pitïuses, fa més d'una setmana que s'investigava el cas, des que es localitzaren, enterrades en una zona boscosa del terme municipal de Sant Josep, les catorze mil pastilles d'èxtasi valorades en 50 milions de pessetes.

Agents d'EDOA muntaren un dispositiu de vigilànica que ha donat com a resultat la detenció de l'holandès de 35 anys. La Direcció Insular assenyalà també que es considera «provada la relacció amb les substàncies estupefaents.»

Catorze mil unitats

La droga retinguda pels efectius policíacs, catorze bosses amb mil píndoles cadascuna, es posà a disposició de la comandància de Palma. Aquesta és la segona major intervenció d'aquest tipus de substància, efectuada a les Illes Balears. La primera va tenir lloc ara fa tres anys amb la confiscació de 18.000 pastilles. La novetat de la intervenció rau en el tipus de pastilles, les quals tenen gravades un dibuix d'Snoopy, les primeres que s'han vist en el mercat.

La Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat indicà que la investigació continua oberta i no es descarta que puguin produir-se més detencions en les properes hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.