cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Breus

• Petra

Centenària La localitat de Petra retrà avui un sentit homenatge a la seva padrina, la centenària Catalina Serra, perquè compleix un segle de vida. Per això el poble ha organitzat una gran festa i avui horabaixa Catalina Serra recorrerà els principals carrers del poble en cotxe d'època. A les 18.00 hores se celebrarà una missa a l'església del poble en el seu honor. M.A.

• Capdepera

Activitat turística La zona costanera de Capdepra compta ja amb un fullet d'activitats turístiques organitzades per a aquest hivern. El Patronat de Turisme de Cala Rajada ha editat el fullet que conté diverses i variades activitats des del proper mes de novembre i fins l'abril del 1999. Tots els actes són de franc i en el fullet n'hi apareix la relació. M.A.

• Felanitx

Reunió amb el CIM Els màxims resposables de l'Ajuntament de Felanitx es varen reunir la passada setmana amb els responsables de la Comissió Insular d'Urbanisme de Mallorca (CIUM). Els temes que tractaren són les noves Normes Subsidiàries del poble i la moratòria urbanística. A la reunió anaren el batle Miquel Riera i el delegat d'Urbanisme, Pere Massutí (PSOE). G.V.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.