nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Nomenaments en el Grup Serra

Diari de Balears, Ultima Hora, Ultima Hora d'Eivissa i Brisas reforcen la seva estructura

La Direcció del Grup Serra ha decidit fer una sèrie de canvis en la seva estructura organitzativa. Joan Riera assumirà les funcions de redactor en cap de Diari de Balears; Miquel Adrover ha estat nomenat delegat del Grup a la comarca de Manacor, i Mateu Adrover, cap del departament comercial; Josep Bauçà es fa càrrec de la Gerència d'Ultima Hora Eivissa i Formentera, i José Miranda passa a ser redactor en cap d'aquesta publicació; Pep Roig, fins ara redactor de Diari de Balears a Inca, reforçarà l'edició dominical d'Ultima Hora; Joan Torres assumeix la prefectura de Fotografia de les publicacions del Grup, i Juan Miguel Giménez, Terri, i Joan Carles Sabrafín, Sapry, han estat nomenats redactors en cap d'Ultima Hora i Brisas, respectivament.

Joan Riera, nou redactor en cap de Diari de Balears, és llicenciat en Dret per la UIB. Es va incorporar a la Redacció de l'aleshores Baleares l'any 1982, amb Pau Llull com a director. Visqué la generació històrica del periòdic quan encara hi col·laboraven Francisco Javier Jiménez, Joan Bonet, Pep Ramis i Pere Cabrer, entre d'altres il·lustres del periodisme balear. El 1985 va ser cap de redacció del setmanari Sóller, responsabilitat que mantingué fins el 1989, quan va ser nomenat redactor en cap de Baleares amb Jaime Jiménez com a director. Columnista polític i conseller de Direcció de Baleares, ha conduït la secció política de Diari de Balears des de la seva sortida en idioma propi.

Miquel Adrover és el nou delegat del Grup Serra a Manacor. S'inicià en el món periodístic el 1987 fent programes a ràdios lliures i Ràdio Nacional d'Espanya. Va ser un dels fundadors de la revista Ressò, de Campos. El 1990 entrà a treballar a Diario de Mallorca, i el 1993 a la secció d'Esports de Baleares. El 1995 va ser destinat a la delegació de Manacor del Grup, on ha seguit l'actualitat primer per a Ultima Hora i després per a Diari de Balears.

Mateu Adrover és el nou cap comercial del Grup Serra a Manacor. També s'inicià molt jove en el món de la comunicació: l'any 1991 ja col·laborava amb Radio Balear. Poc temps després s'introduí en el món comercial. El 1996 entrà a Ultima Hora Ràdio com a comercial de l'emissora i dels especials.

Miquel Adrover i Mateu Adrover substitueixen, cada un per la seva comesa, Josep Bauçà, que s'incorpora al diari Ultima Hora Ibiza Formentera en qualitat de gerent. Pep Bauçà ha treballat a Ràdio Amanecer, Onda Cero i Ràdio Balear. El 1993 s'incorporà a Ultima Hora Ràdio i al diari Baleares, com a corresponsal de Manacor. El 1994 va ser nomenat delegat del Grup Serra a la comarca de Llevant, missió que compaginava, des de principi d'any, amb la tasca comercial a Diari de Balears.

Pep Roig es reincorpora a les redaccions de Palma per reforçar l'oferta dominical després d'engegar el projecte periodístic de Diari de Balears a Inca. Pep Roig s'inicià en la premsa el 1970, amb els acudits publicats a Ultima Hora signats per Pepe. Per aquesta tasca rebé un dels Siurells de Plata 1997. El 1980 publicà els primers reportatges en aquest diari, on ha realitzat tasques en pràcticament tots els camps: crònica negra, espectacles, turisme, Part Forana, local, societat... Va ser redactor en cap d'Ultima Hora entre els anys 1986 i 1988 i director de Brisas l'any 1988. Entre el 1989 i el 1992 va ser redactor d'Ultima Hora a la delegació d'Inca. També ha treballat a la ràdio, presentant alguns programes a Antena 3 Mallorca. És coautor del llibre Arbres singulars de les Balears.

Joan Torres, nou cap de la Secció de Fotografia, entrà a treballar a Ultima Hora com a fotògraf el 1974. Ha estat col·laborador de la Gran Enciclopèdia de Mallorca i ha realitzat la major part de les tasques gràfiques d'Els reis de Mallorca, Gran Enciclopèdia de la Pintura i Escultura de les Balears; i és coautor del llibre Palma, ciudades y pueblos en el mundo i Arbres singulars de les Balears. També ha ralitzat diverses exposicions col·lectives de fotos de premsa.

Joan Carles Sabrafín Roig és el nou redactor en cap de la revista Brisas. Començà a treballar en el Grup Serra el 1988, a la secció de Arxiu i Documentació. El 1992 entrà en la plantilla de Redacció d'Ultima Hora,. El 1995 es va fer càrrec de la secció Discreto encanto de la vida. Participà en el naixement d'Ultima hora Ibiza. Ara fa un any s'incorporà a la revista Brisas, de la qual ara n'és el responsable.

Juan Miguel Giménez és el nou redactor en cap d'Esports del diari Ultima Hora, on començà a treballar el 1976. Ha dirigit el programa Fútbol Balear a Antena-3 Ràdio i Directo Sport a Ultima Hora Ràdio. Va ser col·laborador del diari La Tarde de Ultima Hora entre el 1982 i el 1984, aíxí com de Fiesta Deportiva, Diario 16 i Sport.

José Miranda és el nou cap de redacció d'Ultima hora Ibiza Formentera. Es llicencià en Ciències de la Informació el 1990, any en el qual començà a treballar a la Cadena Cope. El 1992 passà al diari La Prensa, i tres anys després a Ultima Hora Radio d'Eivissa. El 1997 assumí la prefectura de la secció de Local d'Ultima Hora Ibiza.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.