algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

S'ajorna el començament de curs a l'institut nou pel retard de les obres

Dilluns es podrien iniciar si es posen les finestres, les portes i les tanques dels patis

El començament de les classes en el nou institut d'Ensenyament Secundari, previst per ahir, s'ha hagut d'ajornar per retard en les obres de construcció del centre. Tant la Conselleria de Cultura i Educació, com la direcció del centre i l'Ajuntament de Santanyí confien que puguin començar dilluns, però encara s'han d'instal·lar finestres, portes a les vuit aules necessàries i col·locar tanques als patis perquè els alumnes no es mesclin amb els obrers.

Davant la manca d'instal·lacions disponibles els professors han hagut de preparar el començament del curs en el saló d'actes de l'Ajuntament, reunitn-se allà. També la presentació del curs es va fer en el pavelló poliesportiu.

L'empresa constructora de l'institut, FCC, tenia previst entregar les vuit aules per allotjar els 201 alumnes matriculats dimecres passat per iniciar el curs ahir. Això no va poder ser perquè encara els manquen moltes coses perquè els alumnes hi puguin acudir.

El director del centre, Miquel Alemany, explicà que «ens han confirmat que en tota seguretat el proper dilluns tindrem les aules disponibles, així com una sala de professors i dos departaments d'estudi». Des de la Conselleria d'Educació apuntaren que per dilluns no hi haurà cap tipus de problema i que si les obres s'han retardat ells poden fer poques coses, perquè la concessió es va dur a terme abans dels traspàs de les competències. Els obrers treballen a gran ritme fins a altes hores del vespre i els dissabtes per acabar les obres.

Dins el poble de Santanyí tothom és molt escèptic sobre l'acabament de les obres perquè es veu a primera vista que falta molta feina per fer. L'única zona un poc més arreglada és l'entrada, però a tota la resta encara falten els referits i es veu el formigó.

Els pares dels alumnes també han deixat sentir la seva intranquil·litat pel fet que no saben en quines condicions aniran a classe els seus fills dilluns. Allò que sí tenien clar era que no podien començar ahir dijous.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.