cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Localitzen un magatzem del Pablo amb armes de foc i documentació

La nau és al número 47 del carrer Tarongers, a Palma

La Policia ha localitzat el magatzem que emprava el clan de Pablo Campos Maya a Palma. La nau està situada en el carrer Tarongers, en la barriada del Rafal, i en el seu interior s'han trobat sis cotxes, dues motos, una pistola, un revòlver i documentació diversa. El descobriment s'efectuà fa cinc dies, quan uns nins que jugaven entraren en el magatzem i varen trobar les dues armes de foc. Fou aleshores quan s'avisà el Cos Nacional de Policia i un grup d'inspectors del Grup d'Atracaments arribà fins al local.

Després d'un escorcoll ocular, i en advertir que es tractava de material relacionat amb el grup del Pablo, el cas passà a mans del Grup II d'estupefaents.

La nau figura en el cadastre a nom d'Emilio Maya, oncle de Pablo. Dels vehicles, dos turismes figuren a nom de Maria Francisca Fernández, muller del narcotraficant, i l'altre cotxe és a nom de Cabreja Lobo, també vinculat amb el clan que presidia el fugitiu de la Justícia.

Les dues armes de foc són un revòlver d'l*35 mil·límetres i una pistola del calibre 22.
Tots els vehicles estan a nom de persones que són familiars del Pablo o que han estat directament relacionades amb el clan, amb major o menor mesura.

De les investigacions efectuades es coneix que sobre tots els vehicles pesaven ordres de precinte, policíaques i judicials. La Policia ha entregat a l'autoritat judicial l'atestat de les diligències efectuades fins ara. Ara per ara, s'està pendent de la decisió del jutge sobre el camí que cal seguir des de la investigació.

Es preveu que en els propers dies els vehicles seran retirats del magatzem del carrer Tarongers per grues de la Policia Local de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.