algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

La jutgessa ordena l'ingrés a la presó sense fiança de Joaquín Lobato

Confessà haver mort d'una ganivetada el seu company de feina Emilio Cañadas

La jutgessa María del Carmen Abrines, titular del jutjat d'instrucció número 10 de Palma, ordenà ahir l'ingrés incondicional a la presó de Joaquín lobato, el cambrer de Peguera acusat de matar d'una ganivetada Emilio Cañadas, el seu company de feina.

El sumari l'instrueix el jutjat número set, però l'homicida confés declarà en el número 10, que ahir estava de guàrdia. Lobato arribà a les dependències judicials devers les deu del matí, però no declarà fins a la una i mitja.

El cambrer va estar representat pel seu nou advocat, Bartomeu Oliver, que s'ha fet càrrec de la seva defensa. En la seva declaració, que no ha transcendit íntegrament a causa del secret de sumari que s'ha decretat, va sostenir que no tenia cap intenció d'acabar amb la vida d'Emilio Cañadas i afegí que tan sols es va defensar.

De fet, Lobato insistí que ambdós es retaren a la platja per solucionar les diferències laborals, però va matisar que va ser la víctima qui es va presentar amb el ganivet de cuina que li va causar la mort.

Va ser llavors, d'acord amb la seva declaració, quan en el decurs del torcebraços l'acusat li llevà l'arma al finat i la hi clavà a l'alçada de l'esternó. La família de la víctima, al contrari, considera ridícula i cínica aquesta versió i un portaveu assegurà que Emilio, malgrat ser un jove pacífic, no necessitava anar armat al desafiament, ja que era molt corpulent. L'altre contendent, en canvi, és de baixa estatura i de complexió normal.

Després d'escoltar el relat de Lobato, la jutgessa ordenà el seu ingrés a la presó de manera incondicional i sense fiança. Està previst que l'assassí declari de nou davant l'autoritat judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.