algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Actualitat municipal

• Més control dels guals Els veïns denuncien l'existència de guals que al seu dia es varen donar per accedir a portasses i que ara continuen allà mateix, malgrat que al lloc en qüestió hi ha botigues o altres instal·lacions. També hi ha propietaris que mantenen el gual, encara que no han pagat la taxa anual. Per això mateix, ara els socialistes demanen a Cort que limiti els guals als estrictament necessaris i que a més en realitzi les corresponents inspeccions.

• Demagògia feta sobre Sant Jordi L'agrupació nacionalista a l'Ajuntament de Palma ha qualificat de «demagògiques» les declaracions que el regidor d'Urbanisme Carles Ripoll ha realitzat a l'hora de defensar la supressió a la revisió del PGOU (Pla general d'ordenació urbana) d'unes unitats d'execució en sòl urbà a Sant Jordi que ja compten amb els serveis mínims i els carrers fets. Mentre que Esquerra Unida ha definit les manifestacions com a kafkianes, Ripoll va dir que defensava l'interès social per damunt del particular. Aquest fet va portar Cort a desestimar la petició dels veïns i a optar per requalificar un sòl rústic en urbà.

• Paralitzar els urbanitzables El grup municipal d'Esquerra Unida proposa a la resta de partits polítics arribar a un acord per procedir a la paralització de tots els urbanitzables en execució, que representin un impacte ambiental especial. A més, i seguint amb les propostes que el pacte de Progrés va fer arribar al Govern, demanen la modificació de la Llei de sòl rústic en el sentit d'impossibilitar-ne la urbanització i també poder aturar la construcció d'habitatges que no es justifiquin en base a l'activitat exclusivament agrícola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.