algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Cort paga a un funcionari jubilat un milió mensual per feines d'assistència

El PSOE denuncià la contractació per evitar que es torni a repetir

Cort paga mensualment prop d'un milió de pessetes a un funcionari jubilat que va treballar en aquesta mateixa Administració.
L'agrupació socialista a l'Ajuntament de Palma denuncià ahir el fet per evitar que la contractació, suposadament irregular que du a terme l'equip de govern, es repetís a la propera Comissió Informativa d'Economia i Recursos Humans. De fet, el punt quart d'aquesta Comissió no és altre que adjudicar la contractació de la consultoria i assistència tènica en matèria d'activitats molestes, insalubres, nocives i perilloses, a més de la redacció d'ordenances i una altra normativa municipal, així com el seguiment de la realització d'instal·lacions a establiments de titularitat municipal a Manuel Rivas Fontenla, per la quantitat global de 11.735.712 pessetes.

L'adjudicatari, segons el PSOE, ha cobrat des del gener fins al 20 de maig 488.988 pessetes per realitzar l'activitat per la qual se'l volia tornar a contractar. A més, des de dia 1 de juny al 30 de setembre, està contractat per realitzar l'ordenança municipal d'instal·lacions i antenes col·lectives, per una quantia de 1.955.951 pessetes.

També, des de principi de juny té encarregat fer el projecte d'instal·lacions elèctriques per valor de més de 1.325.974 milions de pessetes, a pagar en tres mesos. Cort també li va adjudicar la direcció de les obres del projecte d'instal·lació elèctrica per 1.325.974 milions. Així mateix, dia 11 de febrer va rebre l'encàrrec de redactar el projecte de legalització de l'activitat de l'Arxiu de Can Bordils per 700.000 pessetes, a pagar en dues mensualitats.

Ahir, des del PSOE es varen recordar les paraules de Carles Ripoll, pronunciades al ple ordinari celebrat per l'Ajuntament el passat mes de maig, per argumentar que el concurs estava arreglat. Concretament, puntualitzaren damunt la disputa que va envoltar l'aprovació del plec de condicions del contracte d'aquesta assistència tècnica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.