algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

L'accident del patí de Buquebús
anul·la el servei Palma-Barcelona durant 48 hores

La naviliera Buquebús va anunciar ahir el restabliment del servei entre Palma i Barcelona en les pròximes 48 hores després de l'accident del Catalonia dimarts horabaixa al port de Barcelona.

Segons va explicar la companyia, el xoc de l'embarcació al moll va ser provocat per una fallida electrònica en el sistema normal de govern durant la maniobra de sortida del port i, malgrat que s'assegura que el sistema de seguretat del catamarà va funcionar, no es va poder evitar un cop en la punta del patí esquerre.

En qualsevol cas, també es recordà que cap passatger ni cap membre de la tripulació no va patir cap mal i que, fins i tot, una gran part dels usuaris no s'adonaren de l'accident fins que es va informar per megafonia.

Una part dels 140 passatgers afectats es traslladaren a Mallorca amb el ferri de la Trasmediterranea a les onze del vespre i arribaren ahir dematí al port de Palma, pràcticament dotze hores més tard de l'hora prevista. Uns altres preferiren el reembossament dels doblers.

La companyia Buquebús ha començat a oferir el seu servei de fast-ferri aquest estiu i tot i la modernitat del catamarà Catalonia s'han registrat diverses avaries que han obligat a la cancel·lació dels viatges en més d'una ocasió.

En principi, aquesta companyia va anunciar, a diferència de la Tras, el manteniment d'aquest fast-ferri, que realitza el trajecte en poc més de tres hores, durant els mesos d'hivern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.