algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

L'Ajuntament avisa la constructora pel retard en les obres del teatre

L'empresa al·lega problemes en la contractació de personal expert

Les obres de construcció del centre multifuncional auditori-palau de congressos d'Alcúdia no es podran acabar dins els terminis prevists en les clàusules de contractació.

Problemes per trobar personal qualificat necessari han estat una de les causes del retard, segons l'empresa

L'Ajuntament d'Alcúdia ja ha avisat la constructora de la conveniència de solucionar el més aviat possible el problema, ja que com s'indica en les clàusules de contractació, el retard en el final d'obra implica sanció.

Josep Reynés, regidor de Planificació de l'Ajuntament d'Alcúdia va explicar a DdB que en una reunió, la setmana passada, entre l'Ajuntament i l'adjudicatària de les obres, l'empresa es comprometé a presentar un calendari d'execució de les obres, que, segons l'edil, podrien quedar enllestides el mes d'abril. «Actualment estan fent l'encofrat de l'escenari, però és que a hores d'ara ja haurien d'estar fetes les parets de l'edifici. S'ha de dir que la retirada d'una línia d'alta tensió també ha contribuït en aquest retard, perquè el terreny era tou i els ha duit molta feina posar-ho en condicions».

A principi de gener, la UTE Necso-Entrecanales, d'entre 11 pliques presentades, es va adjudicar les obres amb una oferta de 323 pessetes, és a dir, una baixa de 50 milions de pessetes, i un termini d'execució de 10 mesos a partir de febrer. La Conselleria de Turisme aprovà un pressupost de 404.501.951 pessetes dins el Pla d'embelliment de zones turístiques.

El projecte ha sofert una variació important, ja que el primer que fou presentat preveia fer dos edificis annexos, amb un pressupost total de 551 milions de pessetes, però el setembre de 1996, es va decidir construir-ne només un, que es el que actualment es realitza.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.