cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
22°

Antich intervindrà per avançar els tràmits de la clínica de rehabilitació

La propietat explicà al socialista que no és un projecte urbanístic i sí sanitari

El president de la Comissió de Medi Ambient del CIM i candidat socialista a la Comunitat Autònoma, Francesc Antich, es va entrevistar amb la propietat del balneari de Sant Joan de la Font Santa de Campos. Antich es va comprometre a intervenir per avançar els tràmits de la clínica de rehabilitació que volen dur endavant en aquell indret i que té una inversió de 6.000 milions.
Francesc Morell, representant de la propietat, explicà el projecte a Antich i li va remarcar que no es tracta d'una iniciativa urbanística, sinó sanitària per poder donar sortida a les propietats de les aigües termals del balneari.
El principal problema és el volum d'edificació en aquell indret afectat per la Llei d'Espais Naturals (LEN). El CIM va acceptar la reducció de 50 places presentat per la propietat de les 300 inicials. Ara el tema és en mans del Govern perquè faci una petita modificació de LEN i es pugui dur a terme el projecte.
Antich es va comprometre a promoure una reunió entre CIM i Govern per aclarir conceptes sobre aquest projecte de la clínica de rehabilitació. L'esmentada reunió va ser sol·licitada per la mateixa propietat.
Francesc Morell recordà durant la reunió que a ells la LEN els permet construir un hotel però «aquesta no ha estat mai la nostra intenció perquè el que realment ens importa és la part sanitària del balneari i per això, juntament amb aquest grup alemany volem dur endavant la clínica».
Tots els grups polítics que formen el Consistori de Campos, PP, UM, PSOE i PSM estan d'acord en què es construeixi la clínica. Antich va acudir a la reunió amb el regidor socialista de Campos Pere Escales i després mantingueren un encontre amb els militants d'aquesta localitat.

El projecte  

A més de les 250 places d'allotjament per a clients del balneari, es contempla la construcció de sales d'oci, zona de serveis i esportives, un auditori per a conferències, piscines, instal·lacions esportives i rutes pel complex.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.