nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El PSM vol que l'equip de govern accepti la urbanització de s'Ermita

El grup municipal PSM d'Inca presentarà en el ple d'avui vespre una moció que demana a l'equip de govern que reprengui les gestions per poder acceptar la urbanització de s'Ermita.

La recepció haurà d'estar condicionada a l'acabament total de les obres de dotació de serveis, a la connexió a la xarxa d'aigua potable i a l'enderrocament del dipòsit adossat al talaiot.

El nucli residencial de s'Ermita s'està desenvolupant des de la dècada dels 70. La seva existència ha estat adaptada a les Normes Subsidiàries, primer, i, posteriorment, al Pla general d'ordenació urbana vigent .

A la passada legislatura, l'Àrea d'Urbanisme d'aquest Ajuntament féu gestions perquè s'acabassin les obres de dotació de serveis perquè el Consistori pogués acceptar l'esmentada urbanització i aconseguir regularitzar la situació de l'entorn urbà.

Els del PSM continuen dient que «en desconeixem les causes, però a la present legislatura no s'han continuat les gestions per poder dur a terme la recepció de l'esmentada urbanització».

Els nacionalistes municipals diuen que «una de les dotacions de serveis pendents de resoldre és el del subministrament d'aigua potable, que garanteixi la qualitat i continuïtat del servei». El grup municipal del PSM proposa que es resolgui aquesta mancança «connectant la urbanització a la xarxa urbana d'aigua potable. En cas de ser necessari, caldria modificar el projecte d'urbanització eliminant el dipòsit regulador d'aigua de la urbanització, amb la qual cosa es possibilitaria la preservació del jaciment arqueològic de Son Ravanet o del puig de ses Talaies, a aquell indret».

La reivindicació del grup PSM no és nova. Des de fa anys, a aquesta redacció es reben queixes de residents pel mal estat de conservació dels vials, la brutor, i la manca de vigilància.

Segons informacions rebudes, els vials i les zones verdes d'aquesta urbanització inquera estan embargats, la qual cosa podria dificultar encara més poder arribar a la solució definitiva i urgent que sembla que tots volen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.