muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

La Policia de Palma deté tres homes per agressions a les seves companyes

Un dels sospitosos va intentar atropellar la dona, una nina petita, els sogres i dos agents

La Policia Nacional de Palma ha detingut en els darrers dies tres persones per delictes relacionats amb agressions i amenaces als cònjuges o companys sentimentals.

Dia 5 passat, devers les quatre de la matinada, els agents reberen la telefonada d'una dona denunciant que el seu excompany sentimental estava agredint-la a ella, la seva filla petita, que tenen en comú, els pares d'ella i un altre familiar. Tots varen acabar amb lesions. En arribar al lloc dels fets, l'agressor havia fugit. Mentre el grup era a la via pública un cotxe els va envestir. Tots varen haver de tirar-se al terra per evitar ser atropellats.

La policia emprengué la persecució del vehicle, que era conduït per l'agressor, però a causa de la gran velocitat que duia el perderen de vista en el campus de la UIB. Els agents muntaren un dispositiu que una hora i mitja després acabà amb la detenció, en el carrer de Ramón y Cajal, de Ramon M.G, de 30 anys i sense antecedents penals. En el decurs de la detenció, el sospitós agredí un dels agents i proferí amenaces de mort a tothom. Sembla que el motiu de la discussió va ser l'horari de visites a la nina que la parella té en comú.

Dia 3 devers les quatre i mitja de l'horabaixa, els agents van ser requerits per atendre una dona que havia estat agredida i que presentava bastants lesions. Segons els explicà aquesta el seu home, amb qui es baralla sovint, l'havia agafada dels cabells i del coll i l'havia estampada diverses vegades contra la paret. La dona marxà a fer feina i després el seu marit es presentà allà amb la intenció de continuar les seves agressions, emportant-se en el decurs de la brega el rellotge de la víctima. Després d'una batuda per la zona, la Policia detingué l'agressor, José R.R., de 36 anys i sense antecedents, que oferí una versió radicalment diferent a la de la seva dona.

Un altre cas es produí el 30 d'agost quan una dona denuncià agressions del seu excompany sentimental, Bartolomé G.V., de 29 anys d'edat i amb 16 antecedents. El jove la va agredir després de sortir de la presó per tràfic de drogues. Va ser detingut dia 5.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.