nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Un alemany es crema el 50% del cos en l'explosió d'un iot a Can Pastilla

L'embarcació Juma va ser afectada per un curtcircuit i un incendi

Kurt Schulzke, un alemany de 36 anys d'edat, va resultar ferit ahir en produir-se una explosió en una barca en la qual estava treballant al Club Marítim Sant Antoni de la Platja.

Els fets es produïren a darrera hora de l'horabaixa d'ahir quan la víctima netejava els baixos interiors del iot Juma, propietat d'un amic seu, amb el qual havien de sortir a navegar en dies posteriors.

Curtcircuit  

Sembla que es produí un curtcircuit que va prendre foc a l'interior de la nau. Com a conseqüència d'aquest incendi es va produir una explosió interna que afectà l'interior del vaixell i el turista alemany, que va patir cremades de distinta consideració en una superfície aproximada entre el 45% i el 50% del seu cos.

Segons explicaren a aquest diari fonts de l'esmentat club nàutic, la ràpida intervenció dels socis del mateix club i dels propietaris de la resta de vaixells, així com dels treballadors, féu que la situació quedàs controlada ràpidament.

Unitats dels bombers de Palma arribaren al lloc dels fets, però no hi varen intervenir perquè l'incendi estava completament controlat.

El ferit va ser atès per unitats del 061, que el traslladaren ràpidament a un centre hospitalari, on quedà ingressat.

Segons les mateixes fonts, les flames arribaren a assolir una alçada superior al metre i mig i en un moment determinat es pensà en treure l'embarcació fora del club i deixar que es cremàs en alta mar per tal d'evitar mals majors a la resta de les embarcacions que hi havia a la dàrsena, que foren afectades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.