algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

La desclassificació dels solars no s'aprovarà abans de les eleccions

L'arquitecte diu que no hi ha temps per modificar les Normes Subsidiàries

Abans de les pròximes eleccions no hi ha temps suficient per aprovar provisionalment la revisió de les Normes Subsidiàries (NS) d'Alcúdia, per tal de poder desclassificar els polígons urbanitzables que encara no hagin desenvolupat el seu pla parcial, segons l'informe que ha realitzat l'arquitecte municipal, Xavier Maçanet.

La setmana passada el ple municipal, amb els vots favorables de PSOE i UM, i l'abstenció del PP, va aprovar una moció d'urgència presentada pels socialistes, demanant la desclassificació de sòl urbanitzable no desenvolupat. El batle Miquel Ramis, qui manifestà ahir a DdB que «estic d'acord amb la proposta, però no amb les formes», encarregà un informe a l'arquitecte municipal per tal de saber com es pot dur a terme el compliment de l'acord.

Maçanet diu que la modificació de les NS, tal com diuen els del PSOE, es pot tramitar al mateix temps que es realitza l'adaptació al POOT, la qual cosa ja està en tràmit des de fa mesos, però que s'haurà de tenir en compte la llei del sòl rústic, la llei del sòl balear i considera que seria injustificable no incloure-hi les NS, és a dir el PERI, de la ciutat. Una altra opció seria que, per ofici a petició de l'Ajuntament, el CIM decretàs la suspensió del planejament del municipi.

Ramis reitera que de la proposta presentada pel PSOE «ja fa mesos que en parlaven, i jo també hi estic d'acord, però mai no havien fet cap proposta formal. El que no es pot fer, com han fet ells, es donar noms concrets, perquè posen el perill la desclassificació, perquè ara els afectats ja estan avisats i poden presentar el seu pla».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.