algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°
10°

Els investigadors descarten que Eddy creàs una nova secta

La Guàrdia Civil descarta la possibilitat que el líder de la seca Edelweiss, Eduardo González, Eddy, assassinat dimarts passat a la localitat eivissenca de Santa Eulàlia, hagués format una nova secta al municipi.

Fonts de la investigació confirmaren que el crim es dóna «pràcticament per tancat», després que Juan M.G., de 18 anys, se'n confessàs autor material, si bé encara no s'ha trobat l'arma homicida, un ganivet amb el qual l'acusat va seccionar la jugular a Eddy a la terrassa d'una gelateria.

Els investigadors no han aconseguit aclarir plenament la relació que unia la víctima i el seu agressor, als quals s'havia vist plegats amb freqüència. Malgrat tot, Juan M.G. assegura que González havia abusat d'ell i que ja abans l'havia avisat que el mataria per aquest motiu.

Amb la confessió de l'acusat la investigació està gairebé acabada i es descarta que Eddy hagués organitzat una nova secta al voltant de la seva persona. De totes maneres, les fonts recordaren el gran carisma de González. Aquest atractiu personal, unit a la seva condició homosexual i als seus antecedents penals, afegiren les fonts, va ser motiu de preocupació per a alguns pares de Santa Eulàlia.

També se suma el fet que el líder d'Edelweis obrís l'any passat un pub, Sa Gàbia, al municipi, freqüentat per adolescents i joves als quals, segons sembla, Eddy convidava a copes i entregava regals.

Una gran corona de flors i una rosa l'acompanyen al cementeri. Una petita tarja les complementa: «Per a la persona que m'ha fet veure la vida de diferent manera».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.