algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
10°

Ja s'ha aconseguit recaptar els 25 milions per al nin Pau Planas

La solidaritat dels mallorquins ha quedat ben demostrada, després que només en 13 dies després que Diari de Balears publicàs que feien falta 25 milions de pessetes per ajudar el nin Pau Planas, que pateix una distròfia muscular, ja s'ha aconseguit superar en 300.000 pessetes aquesta quantitat.

La família del nin expressa el seu agraïment a totes aquelles persones i entitats que han col·laborat en aquesta campanya, i la donen per tancada, tot i que encara necessiten 10 milions de pessetes més per pagar el trasllat dels pares, el donant de les cèl·lules i pagar el viatge del traductor o contractar-lo, amb les aportacions que estan previstes (Ajuntament de Santa Margalida, partit de futbolet, funció teatral de Xesc Forteza, un concert) aquesta quantitat quedarà coberta.

La mare del nin Pau Planas considera que sense la col·laboració de Diari de Balears i Ultima Hora no hauria estat possible aquesta ràpida resposta dels mallorquins.

La col·laboració dels diaris del Grup Serra començà de manera imprevista, quan una jove va anar a la delegació d'Inca per demanar permís per penjar el cartell anunciant la campanya d'ajuda que estava distribuint pels comerços. No només aconseguí el permís, sinó que fou iniciativa del personal de la delegació del Grup Serra publicar la notícia i col·laborar activament en la campanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.