algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Denuncien interessos del PP local per evitar la construcció del pont del Riuet

Els Independents afirmen que «hi ha gent del partit conservador que se'n veu afectada i per això ho volen aturar»

L'Agrupació Independent de Portocristo (AIPC) ha denunciat de forma pública que «hi ha interesos del Partit Popular de Manacor per paralitzar la construcció del pont del Riuet de Portocristo». Jaume Brunet, portaveu d'AIPC va afirmar que «hi ha membres importants del partit conservador que estaven dins l'Ajuntament la passada legislatura i ara es veuen afectats de manera particular pel pont i per això creim que ho volen aturar».

El projecte per construir el pont del Riuet fa 8 anys que està redactat i fins i tot hi ha un acord entre Govern, CIM i Ajuntament per tal de finançar els prop de 300 milions de l'obra.

Fonts del PP de Manacor negaren que hi hagués interessos i explicaren que la batlessa, Catalina Sureda (PP), es trobava ahir a Palma i pensava tractar el tema del pont del Riuet amb el conseller de Foment, Joan Verger.

Jaume Brunet, en declaracions a Última Hora Ràdio-Part Forana afirmà: «Està clar que si el pont no està fet és perquè des de l'equip de Govern del PP no hi ha hagut voluntat. Només pensen en Manacor i Portocristo és el parent porbre. Tornam a estar en temps de possibles torrentades i encara no sabem res del pont. Així mateix, creim que donaria un impuls econòmic molt important per al nostre nucli».

Per tal de dur endavant la construcció del pont es necessària una modificació de normes subsidiàries que encara no ha anat a ple. Segons AIPC, això implica que encara hagi de passar per la Comissió Insular d'Urbanisme del CIM i s'hagin de resoldre al.legacions de veïns de la zona, entre elles de gent del PP, abans que pugui subhastar-se l'obra.

Els independents de Portocristo, amb el suport dels altres grups de l'oposició imposaran en el proper ple que es tracti el tema del pont del Riuet. Després de la destitució d'Eduard Puche (CM) de l'equip de Govern, l'oposició té veu a l'hora de decidir els punts que es tractaran en els plens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.