nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

El pla Mirall il·luminarà la Sala

La façana de l'Ajuntament de Felanitx serà il·luminada mitjançant el pla Mirall entre Govern balear i Ajuntament. El nou enllumenat costarà un milió de pessetes. Però segons va explicar el batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), a Ultima Hora Ràdio-Part Forana també es va aprovar la pavimentació i reforma del passeig Ernest Mestre per valor de 67 milions de pessetes; una reforma circulatòria a l'avinguda República Argentina per valor de 2 milions de pessetes. També, segons significà el batle, està a punt d'adjudicar-se obres del pla Mirall a Cas Concos, Portocolom i al mateix Felanitx.
Miquel Riera es mostrà crític amb el retard de les obres del pla Mirall i culpà de forma directa el Govern: «resulta que ens passam dels 500 milions i ens han obligat a constituir un consorci. Tota aquesta paperassa del Govern ha provocat un retard considerable i s'ha de tenir en compte que estam parlant d'obres del 1997».
Així mateix el batle criticà el fet que fos exclosa del pla Mirall la reforma de la façana de l'Ajuntament i sí s'hi inclogués l'enllumenat. «No entenc com se subvencionen cases particulars i la Sala no», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.