cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

El Col·legi Oficial no tramita el tancament de la farmàcia del Port

Diu que «l'acta judicial respon a una iniciativa particular».

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, davant el conflicte plantejat per l'ordre judicial de tancament cautelar d'una farmàcia en el Port d'Alcúdia, tal com publicà Diari de Balears, vol fer públic que no hi té res a veure amb el cas.

En un comunicat firmat per la Comissió Permanent de la Junta de Govern del Col·legi, diuen que «l'acta judicial respon a una iniciativa particular, exercida per un grup de farmacèutics que volen denunciar una situació que ells consideren injusta i, per tant, es tracta d'una iniciativa personal».

Continuen dient que el col·legi és conscient que el conflicte té transcendència pública i pot deteriorar la imatge de l'apotecari com a professional.

En relació al dictamen emès pel col·legi per informar negativament sobre la concessió de la farmàcia i la posterior concessió de la llicència per part de la Conselleria de Sanitat, el col·legi es va limitar a aplicar la normativa per la qual s'havien regit fins aleshores. La Conselleria aplicà criteris addicionals d'utilitat pública i servei sanitari, de més ampli abast que la pura interpretació reglamentarista, tal vegada propiciada per llacunes legals, que ja fa anys que subsisteixen, a les portes de la nova llei d'Ordenació Farmacèutica, en fase de tramitació, la qual esvairà els dubtes interpretatius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.