algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Valoració positiva de PP, PSOE i UM a l'acord de gestió firmat fa un any

Ramis critica la gestió d'Educació i Alemany, la manca de suport

Demà farà un any que el regidor socialista va firmar l'acord de gestió municipal amb el PP. Dies abans ja ho havien fet els altres dos regidors, Hevia i Gelabert. Avui, el batle i els dos caps dels grups de l'oposició en fan un balanç, i també la previsió del que pot passar a partir d'ara fins a les pròximes eleccions municipals.

«El que alguns defineixen com a pacte contra natura, jo el definiria com el pacte del sentit comú», diu el batle Miquel Ramis (PP). Jo crec que és molt bo per a qualsevol municipi que totes les capacitats de feina dels seus regidors s'utilitzin en positiu, en lloc de utilitzar"se per destruir la feina que fan els altres. Jo consider que ha estat positiu».

«He de dir que estic content, en general, de la col·laboració que hi ha hagut, però per ser concret diré que estic molt content de la part d'Esports (Julià Hevia), perquè consider que ha funcionat molt bé. Turisme (Antoni Gelabert) ha funcionat normal, però amb Educació (Xavier Turrado) tenc problemes. Pens que l'actitud de cadascun dels gestors ha estat distinta».

La resposta és clara: Alcúdia és un municipi que va endavant, és el municipi amb més futur de totes les Balears; és de moda. A partir d'ara, fins a les eleccions, «m'agradaria poder continuar amb aquesta pauta de feina, però fent futurologia, crec que no estarem molt a barallar"nos, perquè políticament això interessarà algú. Els interessos de partit aniran per davant dels del municipi».

UM El regidor Miquel Ferrer (UM) contesta que «no som nosaltres qui hem de fer el balanç, són el PP i PSOE, perquè a nosaltres ens tingueren al marge. Com sempre passa, totes les coses tenen el seu caire negatiu i el positiu. Ha estat bo que hi hagués una aportació més gran d'idees i de riquesa, però també ha estat dolent que es perdés un poc una visió clara d'oposició. Pens que, sobretot, per qui ha estat bo ha estat per al PP, que ha pogut governar amb molta més llibertat d'acció, més comoditat, del que ho feia».

I a partir d'ara, «en principi no té perquè canviar gaire, però no sé els altres partits quin plantejament faran. UM no canviarà la seva manera d'actuar, perquè la nostra línia sempre ha estat molt recta, i seguirem actuant d'acord amb el nostre programa i votarem sempre el que honradament pensem, i pel que fa a la gestió, mentre es pugui fer feina i poguem tirar endavant el nostre programa, nosaltres continuarem».

PSOE El portaveu municipal del PSOE, Antoni Alemany, també fa balanç. «Nosaltres creim que el poble no n'ha sortit perjudicat, més aviat n'ha sortit beneficiat. Hi ha algunes àrees que ha gestionat el nostre grup, si bé és ver que ja vàrem dir que era un experiment rar, que hi hagi un partit en el govern i el altres hi col·laborin en algunes àrees sense tenir un pacte ni un compromís sobre quines coses s'han de fer i quines no, i durant aquest any ens hem trobat amb entrebancs, però també ens passava quan governàvem. El problema més greu és que quan dus una gestió necessites el suport d'altres àrees, i tal vegada hagi faltat més relació amb les àrees que no les gestionam nosaltres. Faig referència concreta de l'àrea econòmica i també a la de personal. La gestió que hem fet segurament no s'hauria pogut fer i, per tant, en feim una valoració positiva de l'acord».

I a partir d'ara, «no tenc ni idea de què passarà. Estic notant, fa la sensació, que les relacions no són iguals, però és una sensaciò que jo tenc, però que no té una base important que la sustenti, si no és que tenim grans dificultats per tenir dotacions pressupostàries per poder dur endavant els projectes que ens vàrem marcar a principi d'any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.