algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El polígon de Son Noguera comptarà amb una zona per empreses de l'aeroport

Gestur balear, empresa de la qual en participa el Govern i que es dedica a desenvolupar polígons industrials a Balears, posarà en marxa a partir del mes de setembre la segona fase del polígon industrial de Son Noguera que comptarà amb una reserva de sòl destinat a les empreses aeroportuàries perquè puguin instal.lar allà les seves dependències. Segons explicà el batle de Llucmajor, Gaspar Oliver (PP), això s'ha fet perquè la primera fase està del tot ocupada i hi ha molta de demanda per ubicar-s'hi allà.
Així mateix, Oliver comentà que hi ha una reserva de sòl industrial al mateix polígon de Son Noguera de 266 hectàrees que es destinaran a l'ampliació de les dues primeres fases. Però de forma especial aquesta gran quentitat de sòl industrial es pensa destinar a la instal.lació d'empreses de serveis de l'aeroport de Son Sant Joan, per causa de la proximitat amb el polígon. De moment, ja hi ha Air Europa que està muntant totes les seves dependències al mateix polígon de Son Noguera després d'un conveni amb aquesta empresa, Govern balear i el mateix Ajuntament de Llucmajor, on pogueren utilitzar unes naus ja construïdes.
A la primera fase s'ha comptat amb una extensió de 250.000 metres quadrats que han servit perquè s'hi situïn més de 30 empreses, especialment de serveis i distribució de productes.
Aquesta segona fase, que començarà a desenvolupar-se aquest mateix més de setembre, tindrà una extensió de 200.000 metres quadrats i els solars tindran un preu de 7.000 metres quadrats.
El batle Gaspar Oliver es mostrà molt satisfest d'així com s'ha duit a terme la venda de solars i la posterior implantació d'empreses al polígon de Son Noguera de Llucmajor. Oliver es mostrà molt confiat en què la implantació de les empreses de serveis i d'altres activitats relacionades amb l'aeroport donarà un impuls econòmic per al municipi de Llucmajor.
També, dins aquesta segona fase serà construït el Centre d'Activitats Múltiples, un organisme de suport als empresaris que vagin al polígon de Son Noguera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.