algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Detingut a Palma per agressió i amenaces de mort

La Policia Local de Palma va detenir dilluns Antonio J. R. per un delicte de robatori amb violència i amenaces de mort.

Segons sembla, els agents varen ser requerits a les dues del migdia a Palma perquè el detingut es barallava amb una dona anomenada Rosa María M., de la Corunya, al mig del carrer.

Segons explica l'informe dels agents, en el mateix moment en què aquests es presentaren al lloc dels fets observaren que es produïa un clar forcejament entre el detingut i Rosa María.

L'agressor tenia agafada amb una mà la dona pel coll de la camisa i amb l'altra mà sostenia una xeringa hipodèrmica amb la qual l'amenaçava de punxar-la al mateix temps que li deia: «Et mataré, filla de la gran puta, no diguis mentides, que jo no t'he pegat».

Segons els agents, la denunciant els va dir que feia tot just uns instants que havia patit tota una sèrie d'agressions comeses pel detingut. En el decurs de la baralla que s'havia produït, aquest home l'havia pegada al coll i a la cara amb bastanta violència, que li causà ferides superficials a la pell.
Rosa María assegurà als agents que en el decurs del forcejament Antonio J.R. la va arribar a amenaçar amb un ganivet de cuina de serra, que el detingut col·locà al seu coll, a la vegada que prosseguien les seves amenaces de mort i li deia que l'hi seccionaria.

Sembla que en la confusió regnant en aquest moment el detingut aprofità per sostreure a la víctima quinze mil pessetes i una capsa de trankimazín.

Segons la denúncia interposada per Rosa María, amb les caixes del tranquil·litzant, que ella fa servir d'habitud per prescripció mèdica, el detingut es dedica a la venda de les càpsules a la via pública, i té com a compradors habituals nombrosos toxicòmans. Segons explicà la víctima de les agressions als agents municipals, aquesta no és la primera vegada que el detingut li roba les capses de l'esmentat tranquil·litzant per procedir a la seva venda posterior.

En el moment en què els agents procediren a la detenció d'Antonio J. R. aquest va oferir una lleu resistència a entrar al vehicle policíac, especialment després que en l'escorcoll fet al detingut els funcionaris municipals trobassin a la butxaca dels seus pantalons el ganivet de cuina de taula amb mànec de fusta i fulla metàl·lica dentada amb la qual havia proferit les amenaces de mort a la víctima.

Rosa María M. va ser traslladada fins a la residència sanitària de l'hospital General per tal que se li fes una exploració mèdica de les ferides patides en el decurs de l'agressió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.