algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

Sureda diu que pel setembre es rebrà la urbanització de Cales de Mallorca

La batlessa assegura que «és un procés difícil de dur a terme perquè s'ha de posar d'acord molta de gent»

La batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), va afirmar que a final del proper mes de setembre es rebrà la urbanització de Cales de Mallorca. Catalina Sureda va respondre d'aquesta manera al president de l'Associació Hotelera de Cales de Mallorca i Portocristo, Pedro Oz, que apuntava que a Manacor hi havia 12.000 places turístiques sense rebre, cosa que provoca que no es pugui optar a ajuts institucionals i, per tant, ofereix una mala imatge del municipi.

«Nosaltres som els primers interessats en la recepció de les urbanitzacions, però és un procés difícil de dur a terme perquè s'ha de posar d'acord molta de gent. De tota manera, una de les urbanitzacions més importants, Cales de Mallorca, podrem dir a final del mes de setembre que ja està rebuda per l'Ajuntament», explicà la batlessa Sureda.

La màxima responsable de l'Ajuntament manacorí va explicar així mateix el perquè fa tant de temps que aquests nuclis urbans estan sense ser rebuts per part del Consistori: «A la majoria d'aquest centres no hi ha els promotors que els posaren en marxa i tampoc no hi ha les perceptives juntes dels veïns que s'hi posin al capdavant per negociar amb l'Ajuntament. Davant això és quasi impossible posar d'acord cada un dels veïns per dotar les urbanitzacions dels serveis que necessiten per procedir a la recepció».

Des de l'Ajuntament estan segurs que com més temps passarà serà pitjor, tant per a la Sala com per als veïns.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.