cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

El poblat talaiòtic de la Talaia Joana se senyalitzarà i rebrà visites

El poblat talaiòtic de sa Talaia Joana de ses Salines serà senyalitzat i d'aquesta manera podrà ser visitat, segons explicà el regidor de Cultura de ses Salines, Sebastià Burguera (PSOE). El projecte de senyalització està inclòs dins un altre que també contempla la neteja de tot el recinte prehistòric, duit endavant pels tècnics de la Comissió de Patrimoni Històric del Consell Insular de Mallorca.

El poblat talaiòtic de sa Talaia Joana és un dels que estan més ben conservats de Mallorca i sens dubte el que es pot veure en més bon estat de la zona sud de l'Illa.

Sebastià Burguera explicà que «una vegada acabada la neteja, bàsicament de vegetació que tapava en gran part les restes talaiòtiques, es procedirà a la senyalització per tal que poder anar fins al poblat pugui ser bo de fer. D'aquesta manera el talaiot es convertirà en un atractiu turístic més del nostre municipi».
El poblat de ses Salines està inclòs dins la ruta prehistòrica que posa en marxa el Consell de Mallorca perquè els visitants de la nostra Illa puguin admirar les restes arqueològiques que encara es conserven. Sa Talaia Joana s'inclourà dins la ruta del Migjorn.

A més de la senyalització per anar al poblat també tenen pensat oferir als visitats tota la informació recollida sobre el poblat talaiòtic. Així com dates històriques, característiques de les construccions, materials, manera de viure i altres elements que s'han de conèixer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.