nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

Els constructors no s'interessen per les explicacions del PSM sobre el PGOU

Menys de 15 persones acudiren a l'acte informatiu, al qual se'n convidaren 400 del sector

El PSM de Sóller organitzà divendres vespre una taula informativa per explicar els darrers esdeveniments sobre el PGOU. La taula informativa estava dirigida únicament al sector de la construcció, per la qual cosa els nacionalistes informaren que havien enviat un total de 400 invitacions a manobres, llanterners, fusters, electricistes, constructors i altres persones o empreses vinculades més o menys directament a aquest sector.

La convocatòria no va tenir gaire èxit, ja que menys de 15 persones acudiren a la cita, que comptà amb la presència del conseller de Cooperació del CIM, Antoni Alorda; del batle de Sóller, Joan Arbona; del regidor delegat d'obres Miquel Gual i de Plàcid Pérez per part del PSM de Sóller.

PGOU vigent

El principal motiu de la taula informativa va ser comunicar als sectors professionals vinculats a la construcció dels darrers esdeveniments sobre el Pla general en compliment del «compromís adquirit pel PSM de Sóller, arran de la manifestació de fa uns mesos, d'informar puntualment de qualsevol novetat sobre el pla. Segons el PSM, aquesta novetat «s'ha produït i és que el PGOU és totalment aprovat i vigent, tot i que com és sabut encara queden per resoldre dos recursos, un presentat pel propi Ajuntament i l'altre, precisament, presentat pel sector de la construcció».

Antoni Alorda recordà que els recursos que queden pendents de resolució «no tenen caràcter suspensori i que per tant el pla és totalment vigent». Alorda confirmà també que, malgrat les recomanacions de la ponència tècnica de la CIU, la decisió política sobre la part rústica del PGOU quant als recursos presentats encara està per prendre i que «el PSM defensarà al CIM que es toqui el menys possible el que es va aprovar a Sóller, tot i que si hi ha un consens entre el pacte de Govern de Sóller, com sembla que així serà, el PSM també hi estarà d'acord».

Joan Arbona insistí de nou en la importància que representa per al sector de la construcció que el PGOU estigui aprovat, «la qual cosa permetrà un desenvolupament racional de la ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.