muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La Sala exigeix als jutjats que informin sobre les restes humanes trobades pel juny a Portocristo

El delegat del nucli costaner de Portocristo a l'Ajuntament de Manacor, Antoni Vives (PP), ha manifestat la seva indignació amb el jutjat número 4 perquè no ha informat a l'Ajuntament sobre les restes humanes que es trobaren el juny passat a la platja de Portocristo mentre es realitzaven les obres del passeig marítim.

Vives ha explicat que mentre l'equip de govern no té informació sobre la troballa de les restes humanes, «no sabem el que hem de fer amb les obres del passeig marítim que estan començades».

Segons Vives, «Demarcació de Costes, que costeja el projecte, s'ha dirigit a l'Ajuntament demanant què és el que passa i com és que les obres estan aturades»

El delegat de Portocristo ha dit que demanarà a la batlessa, Catalina Sureda (PP), que tramiti una notificació al jutjat número 4 «i ens expliqui quina és la situació de les restes en aquests moments».

A mitjan del mes de juny, es trobaren a la platja de Portocristo les restes humanes de dues persones que podrien ser víctimes de la Guerra Civil espanyola. Segons explicà el metge forense, Javier Alarcón, els cossos pertanyien a dos joves, un de 18 i l'altre de 25 anys i va comentar que podria ser que fes uns 60 anys que estaven enterrats a la platja.

Vives va demanar a la jutgessa que instrueix el cas que li notificàs qualsevol aspecte de la investigació, però, després de dos mesos, l'Ajuntament no ha rebut resposta. «Això suposarà un gran retard en les obres del passeig marítim», va comentar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.