El millor aparador del patrimoni gastronòmic
La Mostra de cuina tanca les portes reivindicant-ne la importància després d'haver servit 38.000 menús arreu
Recepta de mestre Tomeu Esteve, pitera de pollastre farcida de fruites | Foto: m.serra
La XXVII Mostra de cuina mallorquina va tancar ahir les portes al restaurant Menestralia, a Campanet, i ho va fer reivindicant més que mai la importància de la seva presència com a aparador del patrimoni gastronòmic de l'Illa.
Enguany s'han servit 38.000 menús, que els clients han pogut degustar als 38 restaurants que han participat en les jornades culinàries. Les xifres són, segons la presidenta de l'Associació de restauració de Mallorca, Pilar Carbonell, "positives, tot considerant les dificultats econòmiques del moment". Carbonell va expressar "la inquietud dels restauradors per no disposar d'un recinte on desenvolupar la mostra", però va assegurar que continuaran treballant "per aconseguir recollir bons fruits en el futur". Van assistir a l'acte la consellera d'Economia i Turisme del Consell, Bel Oliver; el director insular de Promoció i Economia, José Antonio Santos, i el president d'Asaja, Biel Company, entre d'altres.
També a Ara
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- 15J: Tothom a omplir els carrers de Palma i Eivissa en contra de la turistificació i per una vida digna
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
- L’STEI denuncia que la manca d’aspirants a oposicions és una mostra de «la crisi de la docència»
- Reclamen al Consell que activi amb urgència les ajudes a les colles de gegants: «Ja n’hi ha prou de folkloritzar la cultura»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.