muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

50.000 persones tasten TaPalma

La sisena edició de la fira de les tapes posà ahir punt final. Des de dijous molts ciutadans han pogut degustar les miniatures culinàries en les diferents rutes

45684
La fira de les tapes es consolida any rere any i són molts els ciutadans que no se la volen perdre. | ULTIMA HORA

D'ençà que s'inaugurà, dijous, i fins ahir migdia, prop de 50.000 persones han assistit a la VI edició de TaPalma, una fira gastronòmica que es consolida any rere any. Amb preus màxims de 2 euros per tapa, són molts els ciutadans que passegen per les diferents rutes establertes per fer un tast de les miniatures culinàries que els restauradors elaboren amb cura i originalitat.

Per part seva, Pilar Carbonell, presidenta de l'Associació empresarial de restauració de Mallorca de la CAEB, qualificà l'edició d'enguany de "correcta" i assegurà que el nombre de visitants "s'ha incrementat lleugerament" respecte de l'any passat.

Així mateix, Carbonell es referí a la "irregularitat", ja que, mentre que alguns establiments van rebre més clients, d'altres en registraren menys que en l'edició anterior.

En qualsevol cas, la presidenta de Restauració en volgué fer una lectura en clau de qualitat i destacà que el món de les tapes ha canviat per a bé des que existeix TaPalma. Tanmateix, Carbonell manifestà que l'objectiu imminent és aconseguir que la qualitat de les tapes sigui major, de manera que aquesta fira es converteixi "en el top de les tapes i les broquetes".

Aposta

De fet, Carbonell anuncià un canvi de regles per a la propera edició de TaPalma. "Apostam per ser una destinació turística gastronòmica de qualitat i cadascuna de les nostres accions ha de formar part de l'estratègia que ens hi condueix", sentencià la presidenta de Restauració, qui volgué agrair el "suport" de les institucions, la "professionalitat" dels restauradors i "l'afició" i "el nivell d'exigència creixent" del públic.

A més, com ja és tradicional, durant la clausura de TaPalma, que es va dur a terme ahir horabaixa, es van lliurar els premis a les tapes guanyadores. El primer premi va ser per al minisandvitx de sardina, confitura de tomàtiga de ramellet i piparrk, obra del restaurant Ummo, d'Igor Rodríguez, guanyador de les TaPalma d'Or de 2008 i 2009 i enguany també de la Tapa premiada pel públic. La batlessa de Palma, Aina Calvo, va ser l'encarregada de clausurar l'acte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per C., fa mes de 13 anys
Per tapear i menjar bó i barat, LUGO
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente