Sal líquida
Arriba la revolució al món de les cuines. Aquest producte és la nova eina dels xefs i dels amateurs per impressionar els convidats
Palma24/07/09 0:00
La sal marina és un element essencial en totes les taules. Tothom sap que n'hi ha de dos tipus: la fina i la gruixada. Amb tot, una de les grans revelacions culinàries dels darrers temps és el descobriment de la sal líquida natural. A més, és un producte balear i la que la prové de Formentera és una de les més sanes i gustoses que es poden trobar en el mercat.
També a Ara
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.