Avanti popolo! de la cuina basca i catalana
La llista S. Pellegrino, que elabora la revista britànica Restaurant, consolida la cuina de les terres catalanes i basques a l'Olímp de la gastronomia mundial. En destaca Ferran Adrià, qui revalida per quart pic consecutiu el títol al millor restaurant del món. La satisfacció és total a Mallorca
Palma22/04/09 0:00
Les estrelles Michelin enlluernen cada vegada menys. I és que la llista dels millors cuiners del món, que confecciona la revista britànica Restaurant, els fa una ombra seriosa. Així s’ha constat amb la publicació de l’enumeració corresponent al 2009, que torna a encombrar la cuina d’elit basca i catalana. Ferran Adrià l’encapçala, entre els quals també destaquen Andoni Luis Aduriz al capdavant de Mugaritz (4t), El Celler de Can Roca (5è) i Juan Mari Arzak (8è). Si bé els resultats són força similars als de 2008, enguany s’ha d’afegir l’espectacular ascensió del restaurant dels germans Roca. Els gironins avancen 21 llocs per amunt i superen, de molt, les previsions més optimistes que la premsa especialitzada havia vaticinat.
També a Ara
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.