Arribar a menys gent, però amb més intensitat
La Mostra de Cuina Mallorquina canvia d'ubicació. Els restauradors, a priori, hi detecten avantatges i inconvenients
Palma09/04/09 0:00
La Mostra de la Cuina Mallorquina s’ha descentralitzat enguany i en comptes de tenir lloc en un escenari tancat de Palma (Fires i congressos; Palma Arena), se’n va a la part forana. Així, en lloc d’una mostra, n’hi haurà 19, tantes com pobles participants. Mateu Villalonga, del restaurant binissalemer de Can Arabí, creu que el canvi d’escenari té tants inconvenients com avantatges. Entre els aspectes positius, destaca que els plats seran de més qualitat, perquè els elaboraran a la seva cuina habitual. A més a més, "els comensals arribaran a conèixer el restaurant, i no només l’estand que teníem a la fira". D’aquesta manera, serà més fàcil que hi tornin un altre pic, vaja. "Però quanta gent tindrem, això és una incògnita", reconeix.
També a Ara
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- 15J: Tothom a omplir els carrers de Palma i Eivissa en contra de la turistificació i per una vida digna
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
- L’STEI denuncia que la manca d’aspirants a oposicions és una mostra de «la crisi de la docència»
- Reclamen al Consell que activi amb urgència les ajudes a les colles de gegants: «Ja n’hi ha prou de folkloritzar la cultura»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.