I ara, la Pasqua de disseny
Alguns forns i bomboneries de Palma han imprès un aire més estilitzat a les postres tradicionals de la Setmana Santa: mones, ous i figuretes infantils
Palma07/04/09 0:00
Són mones de Pasqua, al cap i a la fi, però amb un tret diferencial: el disseny. Efectivament, les noves tendències també han sobrevolat les tradicionals figures de xocolata amb motiu de la Pasqua. Pel camí, han deixat unes figures més estilitzades que antigament, de volums innovadors i un punt chic. La franquícia Chocolat Factory és el paradigma d’aquesta renovació estètica. Arrelada al centre de Palma des de fa poc més de tres anys, Chocolat ofereix ous de xocolata farcits de més bombons i cistelles d’ous tan pulits que enlluernen.
També a Ara
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.